SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Paltinis 144, Craiova
+40767245759

Skip to Content

Decoratiuni evenimente

Eleganta si culoare

Daca esti viitoare mireasa in cautarea de idei pentru amenajarea unei zone de fotografii de nunta iti vom fi alaturi in alegerea unui „colt” de fotografii de la petrecerea ta de neuitat.

Ai ales deja fotograful? Vrei ca nunta ta sa iasa din anonimat? Vrei sa ai parte de fotografii unice si deosebite? Iata ce iti propunem:

Photo corner clasic-foarte indragit de nuntasi, peretele foto clasic, intregeste tabloul oricarei nunti. Putem pune la dispozitia nuntasilor o serie de accesorii sub diferite forme: papion, cravata, buze, mustata, palarii, etc.

Photo corner cu tematica-zona dedicata unei sedinte foto cu o tematica aleasa de tine, romantic, old style, pink, elegant sau cu tonuri clasice.

Photo corner cu arcada-foarte indragit de miri, este o forma de amenajare a coltului rezervat fotografiilor. Cu acesta se pot realiza cele mai romantice poze de nunta. Arcada poate fi decorata cu materiale in culori alese de miri, decoratiuni tematice-inimioare, fluturi, rame foto, flori la care se adauga o bancuta frumos decorata cu pernute chic.