SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Paltinis 144, Craiova
+40767245759

Skip to Content

Blog

Articole, stiri si noutati

Culori perfecte pentru nunți, in functie de zodie

Nu sunteți sigur cum să vă alegeți culorile nunții? Cu atâtea opțiuni disponibile, este greu să știți care va fi cea mai bună alegere. Dacă doriți să vă lăsați soarta în stele sau doar doriți o adevărată inspirație de nuntă, ați ajuns la locul potrivit. Aici sunt culorile tale de nunta ideale in functie de semnul tau!

Berbec: 21 martie – 19 aprilie Berbecul este îndrăzneț, îndrăzneț și aprins. Culoarea de nunta ideala pentru un Berbec este portocaliu, cu alte tonuri calde amestecate; cum ar fi roșu și roz. O atingere de aur este un element minunat care trebuie inclus în completarea celorlalte culori.

Taur: 20 aprilie – 20 mai Taurul este incapatanat, pământesc și apreciază frumusețea. Culorile perfecte pentru dvs. sunt culori bogate, cum ar fi visiniu, cu verdele ierbii proaspat crescute pe camp. Acest lucru merge perfect cu un indiciu de aur sau argint, costume gri sau negre.


Gemeni: 21 mai – 20 iunie Gemenii reprezintă două laturi, astfel încât schema de culori ideală include numai două culori care au subtonuri similare, dar sunt diferite. Combina albastru cu o șampanie ușoară.

Rac: 21 iunie – 22 iulie Racii sunt ființe profund emoționale. O schemă de culori care le convine ar trebui să fie subtilă și blândă, cum ar fi coral și maroniu. Aceste culori arata superb cu alb sau fildeș, și vor merge perfect cu aromele și finetea trandafirilor.

Leu: 23 iulie – 22 august Leul  este îndrăzneț, îndrăzneț și curajos. Deep roșu se potrivește acestui semn mai mult decât oricare altul. Leul este un lider puternic care primește ceea ce dorește, dar este foarte generos și iubitor.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie O culoare primară atenuată funcționează cel mai bine pentru o Fecioară. Fecioara este minunata, stie sa-si pastreze emotiile sub control. Acordă o atenție deosebită detaliilor și vor avea fiecare element al nunții lor planificat perfect. Navy Blue este o nuanță perfectă pentru o Fecioară! Arata grozav cu alb si rosu.

Balanta: 23 septembrie – 22 octombrie , iubeste în mod constant armonia. Balanta are o dorință puternică de a fi parte a naturii, a iubi frumusețea, arta și muzica și sunt ființe foarte sociale. Datorită dragostei lor față de natură, verdele natural și albul smântână sunt culorile perfecte pentru stilul dvs. de nuntă.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie Scorpionul simte lucrurile foarte adânc și se bucură de o viață îndrăzneață! Ei se bucură de discuții și dezbateri pline de viață. Tema pentru culoarea nunții-gândiți-vă la roșu strălucitor, cu alte nuanțe calde, aur și broderie extravaganta. 

Sagetator: 22 noiembrie – 21 decembrie Sagetatorii sunt pasionali și simt o legătură puternică cu lumea animală. Sunt maiestuoase și mai spirituale, ceea ce sugerează că cea mai bună culoare pentru ele este violet sau lavandă. Violet este sinonim cu spiritualitatea.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie Capricornii sunt iubitori de viață si buni prieteni. Ei au nevoie de o casă fericită sa se simtă cu adevărat completi. Ați putea folosi tonuri strălucitoare de galben cu un amestec de flori si decoruri calde.

Varsator: 20 ianuarie – 18 februarie Varsatorul imbratiseaza elemente boemene in viata lor. Turcoaz, aqua, sunt culori de nunta perfecte pentru acest semn. 

Pesti: 19 februarie – 20 martie Pestii sunt suflete vechi, profund devotate si emotionale. O culoare clasică, dar unică, de nuntă, ca un gri deschis, s-ar potrivi perfect. Este atemporal, elegant și nu prea îndrăzneț.

READ MORE

Organizatorul de nunti

Planificarea unei nunți durează mult timp și efort și poate provoca o mare cantitate de stres. La urma urmei, aceasta este cea mai importantă zi din viața ta, când toți prietenii tăi și cei dragi vor fi adunați pentru a sărbători cu tine și logodnicul tău și vrei totul să fie perfect. In aceste zile multe mirese” lucrează cu normă întreagă” la organizarea nuntii.

Închirierea unui planificator de nunți sau a unui organizator de evenimente elimina cu adevărat presiunea și vă va ajuta să vă faceți aceasti zi extraordinară,  specială fără a avea nevoie ca tu, viitoarea mireasa,  sa te implici prea mult.

Veți dori să intervievați mai mulți planificatori de nunți, astfel încât să puteți compara prețurile și serviciile pe care le oferă, Trebuie să vă simțiți confortabil cu alegerea planificatorului de nunți, deoarece veți fi în contact regulat cu ei în lunile care duc la nunta ta, precum și în ziua nuntii.

Căutați un planificator care să obțină cele mai bune oferte pentru locațiile, produsele și serviciile locale.

Planificatorii de nunți buni vor produce un buget detaliat, arătând o defalcare a costurilor pentru fiecare aspect al nunții.

Când să vă rezervați planificatorul de nunți

Odată ce ați decis că doriți să utilizați un planificator de nunți, selectarea și rezervarea trebuie să fie prioritatea dvs. principală. Interviul și selectarea planificatorilor de nunți este probabil primul lucru pe care trebuie să-l faceți după ce v-ați anunțat angajamentul. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care trebuie să le discutați și să le conveniți înainte de a începe căutarea unui planificator de nunți:

Cereți planificatorilor o referință, de preferat o mireasa care a avut o nunta asemanatoare celei pe care o planificati. Un planificator de nunta bun va deveni un prieten in timpul procesului de organizare, pana in ziua cea mare, iar cele mai multe mirese cu care lucreaza ar trebui sa fie fericite sa vorbeasca cu dumneavoastra daca au avut experiente bune cu planificatorul de nunti.

Bucurati-va de ziua specială fără să vă faceți griji cu privire la detaliile minore, alaturi de PRO EVENTS-partenerul tau de  ceremonii!

READ MORE